Trebate brz i povoljan servis?

Obiteljska tvrtka Pigl usluge d.o.o. (osnovana 2007. godine) vam može ponuditi pouzdan i povoljan servis Vaših kućanskih aparata. Naš tim čine stručni suradnici s višegodišnjim iskustvom. Od početka stalno napredujemo i trudimo se pružiti što bolju uslugu svojim klijentima. Svjesni činjenice da su danas u ponudi kućanski aparati raznih kategorija i kvalitete, nudimo popravke svih vrsta kućanskih aparata.

Na tržištu smo prepoznati kao tvrtka kojoj se klijenti obraćaju s povjerenjem jer sve popravke vršimo pouzdano, brzo i povoljno. Djelujemo na području grada Zagreba, a potrebni popravak i servisiranje nudimo u domu naših klijenata. Veće zahvate radimo u servisu.

Stalnim usavršavanjem i praćenjem trendova na tržištu, učvrstili smo poziciju i znanje u službi dosadašnjih klijenata koji su nas prepoznali po kvaliteti i pouzdanosti. U ponudi imamo i popuste za određene popravke perilica, sušilica, štednjaka i drugih aparata bijele tehnike.

Naš tim već godinama predano vrši i ugradnju poznatih svjetskih proizvođača bijele tehnike. Znamo kako je danas teško izdvojiti novac za brandove svih kvaliteta kućanskih aparata koji imaju svoj vijek trajanja. Da ne biste trošili dodatni novac na novu i skupu bijelu tehniku, obratite se našem timu i uvjerite se u kvalitetu naše usluge! Posjetite nas na www.pigl-usluge.hr ili nas slobodno kontaktirajte na broj telefona 091 2323 312 / 098 711 170.

Osim što servisiramo kućanske aparate, tvrtka Pigl usluge d.o.o. niz godina pruža i knjigovodstvene usluge. Više na www.knjigovodstvo.pigl-usluge.hr.